Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνημα με το δεξί


Με το δεξί ξεκίνησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τις υποχρεώσεις του στη Volleyleague 2018-19, νικώντας στον πρώτο του αγώνα μέσα στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος", τον Παμβοχαϊκό με 3-2 σετ.

Ο αγώνας είχε σημαντικές εναλλαγές και για να φτάσει στη νίκη ο Εθνικός χρειάστηκε να κάνει ανατροπή της ανατροπής! Η εβρίτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο σετ και το κέρδισε εύκολα με 25-17. Στη συνέχεια όμως αποδιοργανώθηκε η υποδοχή της και βρέθηκε να χάνει με 1-2 σετ και 6-11 στο τέταρτο σετ. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι με την παρότρυνση του κόσμου, ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη, κατακτώντας δυο πολύτιμους βαθμούς. 

Πολύ καλή απόδοση για τον Εθνικό είχαν οι Γκμίτροβιτς, Τουράνιανιν και Ριζόπουλος, ενώ πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν οι νεαροί Χρηστοηλίας και Νικολακάκης, όταν κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τον Καναδό Φρίσεν. Εξαιρετικό το κοουτσάρισμα από τον Σάκη Μουστακίδη.

Τα σετ: 25-17, 20-25, 17-25, 25-22, 15-10

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ωστόσο η φετινή σεζόν θα είναι κι αυτή δύσκολη για τον Εθνικό που θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία (στην οποία συμμετέχει για 43η χρονιά!), εξυγιαίνοντας παράλληλα και τα οικονομικά του. Σε αυτή τη διπλή προσπάθεια, η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη και απαραίτητη.

1 σχόλιο:

  1. Lefteris Stelios Manasides Μοναδικες στιγμες ζησαμε εχθες, βιωματικο σεμιναριο γενναιοτητας σε ολες τις πτυχες που συνθετουν τον ορο γενναιοι.
    Με εναν Εθνικο να επιβαλλεται μιας ακριβοτερης κατα πολυ ομαδας και παρα πολυ δυνατης. Αλλωστε και στα Play Out αυτο δεν εκανε ο Συλλογος προ μηνων?
    Οι Εβριτες καταπληκτικοι ανθρωποι, προπονητης και βοηθος του, ο γυμναστης, η Διοικηση, κατα την διαρκεια του παιχνιδιου βοηθησαν, ωστε οι Αθλητες στο τελος του αγωνα και ενω το 1 - 3 διαγραφοτανε καθαρα να πετυχουν το 3 - 2.
    Με επιασαν απο συγκινηση τα δακρυα χθες αλλα και τωρα το πρωι καθως τα εξιστορουσα στην οικογενεια μου.......Η στιγμη του τραγουδιου με χειροκροτημα Λαου και αθλητων πριν κριθει ο αγωνας, ο θαυμασμος του Διαιτητη και των αντιπαλων για το γεγονος, ειναι απο οτι πιο ωραιο εχω ζησει στην ζωη μου.

    Αυτα Κυριες και Κυριοι,...οταν ασχολουνται με τον Εθνικο εντοπιοι απο αγαπη για τον συλλογο και την πατριδα τους και οχι για χρημα προβολη διασημοτητα για αλλους σκοπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή