Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Προβολή του Έβρου στη Βρετανία

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η είδηση που ήρθε από το Επιμελητήριο Έβρου και αφορά την προβολή του τόπου μας στη Βρετανία. Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία έκδοση του περιοδικού Business Network συμπεριλαμβάνεται άρθρο με τίτλο "Eξερευνώντας τα οφέλη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στον Έβρο". Συντάκτες του είναι ο Θάνος Πανταζής και ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, στελέχη του Επιμελητηρίου, που αναφέρονται κυρίως στις ενεργειακές και τουριστικές υποδομές καθώς και στην διασυνοριακή θέση του Έβρου που προσεγγίζει σε ακτίνα 250 χιλιομέτρων, 25 εκατομμύρια καταναλωτές!

Το Business Network είναι ένα περιοδικό του Επιμελητηρίου του East Midlands, μιας ιδιαίτερα βιομηχανικής περιοχής της Βρετανίας. Η έντυπη έκδοση κυκλοφορεί σε 5.000 αντίτυπα και υπολογίζεται ότι διαβάζεται από 15.000 άτομα, κυρίως επιχειρηματίες ή στελέχη επιχειρήσεων. Επιπλέον υπάρχει και η ηλεκτρονική έκδοση που φτάνει σε όλο τον κόσμο.

Το Επιμελητήριο Έβρου έχει αντιληφθεί την αξία και τη σημασία της εξωστρέφειας και έχει κάνει ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, στις αγορές της Ρωσίας, της Γερμανίας, της Τουρκίας και τώρα της Βρετανίας. Καλό θα είναι αυτές να πυκνώσουν και να εντατικοποιηθούν, πράγμα που τώρα είναι πιο εφικτό χάρη στην ενεργοποίηση του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων.

Ο Έβρος είναι ένας τόπος με πολλά και αναξιοποίητα πλεονεκτήματα, και τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά αλλά άγνωστα στα εκατομμύρια των καταναλωτών. Εκεί θα πρέπει να στραφούμε και να κάνουμε το brand Evros γνωστό παγκόσμια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου