Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

"Pitbull" από την Αλεξανδρούπολη!


Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του σημερινού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο κοντούλης γενειοφόρος με το νούμερο 32, κοίταξε ψηλά, έκανε το σταυρό του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε μπροστά στην κερκίδα της θύρας 3 για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που τον αποθέωσαν μαζί με όλη την ομάδα του Άρη! Λίγο νωρίτερα έκανε μια απίστευτη κούρσα για να κοπεί με φάουλ έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με 3-1. 

Ο Μανώλης Σιώπης είναι γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη την ημέρα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης (14η Μαϊου) και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Νίκης Απαλού με προπονητή τον Παναγιώτη Λογαρά. Σε ηλικία 19 χρονών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιά. Αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πλατανιά με προπονητή τον συμπολίτη του Μαρίνο Ουζουνίδη. Στην συνέχεια έκανε σπουδαία καριέρα στον Πανιώνιο. Βραβεύθηκε από τη Superleague για το fair play και στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν και από τον Πανιώνιο ως MVP της χρονιάς. Το παρατσούκλι του είναι pitbull και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Χαρακτηρίζεται ως ένας εξαιρετικός κόφτης που καταπίνει με ευκολία άπειρα χιλιόμετρα και αγωνίζεται με ξεχωριστό πάθος. Δεξιοπόδαρος, δυναμικός αλλά καθαρός παίκτης, απόδειξη ότι δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ με κόκκινη κάρτα.

Φέτος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει στην επιστροφή του Άρη μετά από χρόνια στη Superleague. Έχει φορέσει μέχρι σήμερα την κίτρινη φανέλα σε 21 αγώνες πρωταθλήματος και έχει συμβάλλει σημαντικά στην πετυχημένη πορεία της ομάδας που χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα της Ευρώπης. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι ξετρελαμένοι μαζί του και του το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Εκείνος τους το ανταποδίδει με τις εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα ψάχνει το πρώτο γκολ της καριέρας του. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες και στα 25 του περιμένει την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική ανδρών, όπου έχει κληθεί από τον Αναστασιάδη και παλιότερα από τον Σκίμπε.

Ο Σιώπης συνεχίζει με επιτυχία την παράδοση των ποδοσφαιριστών που έχει βγάλει ο Έβρος και έφτασαν στο κορυφαίο επίπεδο, όπως ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Νίκος Αλαβάντας, ο Στέλιος Βενετίδης, ο Σωτήρης Μαυρομάτης, ο Νίκος Ουσταμπασίδης και οι Καρυπίδης, Νίκος Μαυρομάτης, Σταθάκης, Χιονάς, Βολτέζος, Τσαμουρλίδης και άλλοι. Ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατός και να αγωνίζεται για πολλά ακόμα χρόνια, κάνοντας μας περήφανους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου