Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Εβρίτης περιφερειάρχης

Προεκλογικό είναι το κλίμα της εποχής και οι ρυθμοί ανεβαίνουν τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Συζητήσεις, διεργασίες, δηλώσεις, ανακοινώσεις, χρίσματα και πολλοί ενδιαφερόμενοι για κάθε θέση. Στα πλαίσια αυτά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης έστειλε ανοικτή πρόσκληση σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί, στην έδρα της Περιφέρειας, την Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο ιστορικό κτίριο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Στην εκδήλωση αυτή, αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα αυτό που συζητιέται τον τελευταίο καιρό, δηλαδή την πρόθεση του να διεκδικήσει την εκλογή του ως Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στην πρόσκληση του αναφέρει χαρακτηριστικά: "Κυριακή 18 Νοεμβρίου ξεκινάμε όλοι μαζί. Προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σας προσκαλώ να περπατήσουμε μαζί στη νέα εποχή."

Ο Τοψίδης που έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι τολμά, προσπέρασε τα αναχρονιστικά χρίσματα και τις ανακοινώσεις προθέσεων άλλων υποψηφίων και προχώρησε δυναμικά στην προετοιμασία της διεκδίκησης μιας ακόμα εκλογικής νίκης. Δυο φορές εκλεγμένος ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, είναι επίσης Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας και Θράκης και Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Έβρου. Ως άνθρωπος της αγοράς με πολλές πετυχημένες επιχειρήσεις, έχει τις δυνατότητες και την φιλοδοξία να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην Περιφέρεια.

Επιπρόσθετα ως Εβρίτης, με καταγωγή από τη Βύσσα, γαμπρός στο Σουφλί και κάτοικος Αλεξανδρούπολης τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει πολύ καλά σπιθαμή προς σπιθαμή τον Έβρο ολόκληρο και τα προβλήματα του, στα οποία θα κληθεί να δώσει λύσεις, αν τα καταφέρει στις εκλογές του Μαϊου, πράγμα που για τον τόπο μας θα είναι ευχής έργον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου