Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Αξιέπαινη προσφορά!


Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, η ανακαινισμένη μονάδα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η μονάδα διαθέτει πλέον ολοκαίνουρια μηχανήματα αιμοκάθαρσης τελευταίας τεχνολογίας, που αντικατέστησαν τα παλιά που παρουσίαζαν συχνές βλάβες, ενώ υλοποιήθηκαν παράλληλα εργασίες βελτίωσης του χώρου και του λοιπού εξοπλισμού από την ΑΚΜΩΝ ΑΤΕ.

Το έργο υλοποιήθηκε με ταχύτητα και επιτυχία και βοηθά στην αναβάθμιση γενικά του Νοσοκομείου και ειδικά στην προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στους νεφροπαθείς. Παράλληλα και το προσωπικό θα εργάζεται σε σημαντικά καλύτερες συνθήκες.

Το εντυπωσιακό στο σημαντικό αυτό έργο, είναι ότι υλοποιήθηκε χάρη σε μια δωρεά 500.000 ευρώ από μια Ελληνίδα του εξωτερικού, η οποία μάλιστα επέλεξε να παραμείνει ανώνυμη! Το ύψος της δωρεάς, η ανιδιοτέλεια της προσφοράς, η επιλογή του τομέα της υγείας και οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, μας προκαλούν θαυμασμό και βαθιά ευγνωμοσύνη. Είναι δύσκολο να βρούμε τα λόγια να εκφράσουμε τον έπαινο που αξίζει μια τέτοια πράξη αγάπης προς τον τόπο και τον συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου